Piatok, 29. marec 2024 | meniny má Miroslav , zajtra Vieroslava
Predplatné
Piatok, 29. marec 2024 | meniny má Miroslav , zajtra Vieroslava
TlačPoštaZväčšiZmenši

Skončil sa Týždeň práva duševného vlastníctva

najpravo.sk • 13.11. 2012, 22:14

Od 22. do 28. októbra 2012 sme na portáli najprávo.sk venovali priestor duševnému vlastníctvu, a to v rámci akcie Týždeň práva duševného vlastníctva.

V spolupráci s organizáciou EISi a vydavateľstvom IURA EDITION sme uverejnili množstvo zaujímavých článkov od renomovaných advokátov a odborníkov a viacero rozhovorov so známymi a rešpektovanými osobnosťami z oblasti práva duševného vlastníctva. Autorské právo či príbuzné internetové právo sme vám priblížili aj formou najčastejších otázok a odpovedí, vedomostného testu či súťaže o mimoriadne hodnotné ceny, ktorá bude prebiehať na portáli ešte do 10. novembra 2012. Taktiež sme vám predstavili dve zaujímavé knižné novinky ako aj online zbierku súdnych rozhodnutí týkajúcu sa doménových mien.

Počas Týždňa práva duševného vlastníctva, teda od pondelka 22. októbra do nedele 28. októbra 2012 mal portál najprávo.sk presne 28038 návštev.

Portál najprávo.sk by chcel týmto poďakovať za pomoc a podporu jednak organizácii EISi, vďaka ktorej ste mohli na stránkach nášho portálu nájsť skutočne hodnotné články a názory rešpektovaných odborníkov v oblasti práva duševného vlastníctva a jednak vydavateľstvu IURA EDITION, ktoré venovalo do našej jesennej súťaže hodnotné ceny.

Poďakovať by sme chceli aj právnickému webu Lexforum.sk a webu Učenej právnickej spoločnosti, ktorí nám pomohli túto akciu spropagovať čo najširšej právnickej verejnosti. Vďaka patrí aj Katke Kesselovej, študentke Právnickej fakulty UPJŠ v Košiciach za jej profi počítačovú grafiku.

Články a iné príspevky Týždňa práva duševného vlastníctva

Články

Rozhovory:

Recenzie

Zábava

Všetky príspevky, ktoré boli uverejnené počas Týždňa práva duševného vlastníctva zostávajú trvalo na stránkach portálu najprávo.sk.

Portál najprávo.sk nevenoval priestor konkrétnej téme na svojich stránkach po prvýkrát. Už minulý rok poskytol priestor na propagáciu mimosúdneho riešenia sporov mediátormi počas tematicky zameraného Týždňa mediácie na portáli najprávo.sk. 

Ohodnoťte článok
Hlasovalo: 4410

Nový príspevok

PoUtStŠtPiSoNe
: