Piatok, 29. marec 2024 | meniny má Miroslav , zajtra Vieroslava
Predplatné
Piatok, 29. marec 2024 | meniny má Miroslav , zajtra Vieroslava
TlačPoštaZväčšiZmenši

Nový dekan Právnickej fakulty Univerzity Komenského

najpravo.sk • 30.9. 2014, 21:37

Dňa 30. septembra 2014 sa v Auditóriu Maximum uskutočnilo zasadnutie Akademického senátu Univerzity Komenského v Bratislave, Právnickej fakulty, pričom jedným z hlavných bodov programu bola voľba kandidáta na dekana Univerzity Komenského v Bratislave, Právnickej fakulty, ktorej predchádzalo predstavenie kandidátov.

Navrhnutými kandidátmi do volieb kandidáta na funkciu dekana Univerzity Komenského v Bratislave, Právnickej fakulty boli:

  • doc. JUDr. Eduard Burda, PhD. a
  • prof. JUDr. Mária Patakyová, CSc.

Víťazne z dnešnej voľby vyšiel doc. JUDr. Eduard Burda, PhD., ktorý nahradí v kresle dekana prof. JUDr. Pavla Kubíčeka, CSc.

Doc. JUDr. Eduard Burda, PhD. sa narodil v roku 1981, od novembra 2007 pôsobil ako asistent, neskôr odborný asistent a od roku 2014 ako docent na Katedre trestného práva, kriminológie a kriminalistiky Právnickej fakulty UK v Bratislave. Je autorom viac ako 60 vedeckých prác, vrátane dvoch vedeckých monografií a je vedúcim autorského kolektívu komentára k Trestnému zákonu od nakladateľstva C. H. Beck. Ovláda anglický jazyk, v ktorom aj vyučoval a absolvoval vystúpenie na vedeckej konferencii. Jeho záľubami sú turistika, šport, filmy a písanie prózy.

Zdroj: PF UK
Ilustračné foto: najprávo.sk

 

Ohodnoťte článok
Hlasovalo: 1313

Nový príspevok

PoUtStŠtPiSoNe
: