Piatok, 26. apríl 2024 | meniny má Jaroslava , zajtra Jaroslav
Svetový deň duševného vlastníctva
Predplatné
Piatok, 26. apríl 2024 | meniny má Jaroslava , zajtra Jaroslav
Svetový deň duševného vlastníctva
TlačPoštaZväčšiZmenši

Pojednávanie o súhlase na trestné stíhanie sudcu odročili

najpravo.sk • 27.3. 2014, 12:17

Ústavný súd Slovenskej republiky odročil pojednávanie vo veci vedenej pod PL. ÚS 4/2014 o žiadosti generálneho prokurátora Slovenskej republiky o udelenie súhlasu na trestné stíhanie sudcu OS Bardejov JUDr. K. K. z dôvodu hospitalizácie účastníka konania.

Ústavný súd Slovenskej republiky v uplynulých dňoch informoval médiá a širokú verejnosť o termíne ústneho pojednávania - vypočutia vo veci vedenej pod sp. zn. PL. ÚS 4/2014, ktorý bol stanovený na 26. marca 2014.

Dňa 25. marca 2014 bolo ústavnému súdu zo strany účastníka konania sudcu JUDr. K. K. doručené ospravedlnenie jeho neúčasti a žiadosť o odročenie ústneho pojednávania pléna ústavného súdu - vypočutia vo veci žiadosti generálneho prokurátora Slovenskej republiky o vydanie súhlasu na jeho trestné stíhanie.

Sudca JUDr. K. K. vo svojej žiadosti uvádza, že dôvodom jeho neúčasti je zdravotný stav, ktorý si dňa 24. marca 2014 vyžiadal hospitalizáciu v Nemocnici L. Svobodu vo Svidníku. Zároveň žiada ústavný súd o odročenie a určenie nového termínu ústneho pojednávania pléna – vypočutia v predmetnej veci.

O novom termíne ústneho pojednávania - vypočutia bude verejnosť včas informovaná.

Zdroj: Ústavný súd SR
Ilustračné foto: najprávo.sk 

Ohodnoťte článok
Hlasovalo: 2098

Nový príspevok

Nové v judikatúre

Hľadať všade
PoUtStŠtPiSoNe
: