Sobota, 20. apríl 2024 | meniny má Marcel , zajtra Ervín
Predplatné
Sobota, 20. apríl 2024 | meniny má Marcel , zajtra Ervín
TlačPoštaZväčšiZmenši

Čo sa dá za rok stihnúť

najpravo.sk • 3.2. 2012, 12:37

Pred rokom o takýto čas sme vkladali na úplne nový voňavý portál najpravo.sk prvé články, spracúvali prvé judikáty, rady či vzory a sledovali Vaše reakcie, nuž a ani sme sa nenazdali, už je rok za nami. Za ten rok si naše stránky prečítalo skoro 400 tisíc návštevníkov, boli sme mediálnym partnerom dôležitých odborných seminárov, osobne sme navštívili slovenské mestá a právnické fakulty a vysvetľovali právnickej verejnosti aj ostatnej verejnosti, čo im bezplatne ponúkame. Zorganizovali sme doposiaľ najväčší slovenský projekt na podporu mediácie ako mimosúdnej formy riešenia sporov „Týždeň mediácie na portáli najpravo.sk", ktorý bol spropagovaný vo viacerých celoslovenských médiách, upozornili sme na mnohé legislatívne nedostatky, uverejnili desiatky doposiaľ nikde nepublikovaných súdnych rozhodnutí týkajúcich sa ochrany spotrebiteľa a i.

Dennodenne si náš portál otvárajú stovky sudcov, vyšších súdnych úradníkov, advokátov či notárov, aby si urobili prehľad o dianí v oblasti práva alebo vyhľadali potrebný judikát na tú ich právnu vec, dôvodovú správu, či aktuálny zákon. Urobia si prehľad o odbornej literatúre či prečítajú recenziu novej odbornej publikácie. Tisíce ľudí si na našom portáli každý deň vyhľadajú kontakty na súdy, prokuratúry, nájdu si vhodný vzor pre svoje podanie, vyhľadajú odborný výraz, ktorý si prečítali v súdnom rozhodnutí, vypočítajú úroky, poplatky alebo sa len zasmejú na vtipoch z právnického prostredia. Súčasní či budúci študenti práva si každý deň testujú svoje vedomosti v našich vedomostných testoch.

Redakcia portálu najpravo.sk a jej spolupracovníci z každého kúta Slovenska Vám pripravujú obsah portálu každý deň nezištne a zadarmo. Každý z nášho tímu si za svojou prácou stojí a garantuje jej úroveň. Náš tím sa na rozdiel od iných kvázi právnických stránok neuchyľuje ku kradnutiu a odpisovaniu textov či kradnutiu námetov, čo je na Slovensku úplne bežná každodenná realita. My si zachovávame tvár a každému sa vždy môžeme pozrieť do očí. Práve preto poskytujeme tie najhodnotnejšie informácie s puncom originality.

Hodnotíte nás však vy, naši čitatelia a fanúšikovia. Každomesačný nárast návštevnosti je pre nás odmenou a silným záväzkom.

Tím najpravo.sk Vám ďakuje za príjemne strávený rok vo Vašej spoločnosti. 

Ohodnoťte článok
Hlasovalo: 1193

Nový príspevok

PoUtStŠtPiSoNe
: