Štvrtok, 25. apríl 2024 | meniny má Marek , zajtra Jaroslava
Predplatné
Štvrtok, 25. apríl 2024 | meniny má Marek , zajtra Jaroslava
TlačPoštaZväčšiZmenši

Na portáli najpravo.sk vyhráva každý

najpravo.sk • 22.1. 2012, 14:35

Posledné dva minuloročné mesiace boli na slovenskom internete v znamení Veľkej vianočnej súťaže portálu najpravo.sk o mimoriadne hodnotné ceny. Hralo sa o notebook venovaný Slovenskou komorou mediátorov a Asociáciou mediátorov Slovenska, predplatné časopisu Zo súdnej praxe, ročnú licenciu ASPI – najpoužívanejšieho právneho systému na Slovensku, množstvo právnických publikácií, všetko venované vydavateľstvom IURA EDITION a multifunkčné zariadenie venované portálom najpravo.sk.

Dňa 27.12.2011 si v priestoroch kancelárie Mediačného centra MimosúdnehoDenisa Slivová riešenia sporov výherkyňa Denisa Slivová prevzala hlavnú cenu – notebook v hodnote päťsto eur, venovaný Slovenskou komorou mediátorov a Asociáciou mediátorov Slovenska. Výhru odovzdala výherkyni JUDr. Renáta Dolanská, podpredsedníčka Asociácie mediátorov Slovenska. Na fotografii výherkyňa pri odovzdávaní výhry.

Portál najpravo.sk prináša každý deň pre všetkých právnikov a študentov práva bezplatne zákony vydané v Zbierke zákonov ako aj aktuálne znenia najfrekventovanejších zákonov a kódexov, judikatúru slovenských a českých súdov, dôvodové správy, vysvetľuje širokej verejnosti právnické pojmy v právnickom slovníku, upozorňuje na novinky, pripravuje testy, ponúka kontakty na súdy či advokátov, ponúka možnosť bezplatnej inzercie a mnoho iného. Samozrejme, na stránkach portálu má každý, kto chce prezentovať svoj názor, dvere otvorené.Právnické eso

To však nie je všetko! Za pár dní na portáli najpravo.sk odštartujeme najväčšiu slovenskú autorskú súťaž, ktorú slovenský internet ešte nezažil. Každý právnik na Slovensku a študent práva bude môcť otvoriť dvere svojej budúcnosti a zároveň získať hodnotné ceny, nuž a popri tom samozrejme aj uznanie a rešpekt. Buďte aj vy PRÁVNICKÝM ESOM! 

Ohodnoťte článok
Hlasovalo: 1187

Nový príspevok

Nové v judikatúre

Hľadať všade
PoUtStŠtPiSoNe
: