Sobota, 20. apríl 2024 | meniny má Marcel , zajtra Ervín
Predplatné
Sobota, 20. apríl 2024 | meniny má Marcel , zajtra Ervín
TlačPoštaZväčšiZmenši

Voľby kandidáta na dekana Právnickej fakulty TU

najpravo.sk • 30.6. 2015, 06:24

Akademický senát Právnickej fakulty TU v Trnave vyhlásil na svojom zasadnutí 18. júna 2015 voľby kandidáta na dekana fakulty a zvolil príslušnú volebnú komisiu.

Predsedníčka senátu fakulty doc. JUDr. Miriam Laclavíková, PhD. následne v zmysle vnútorných predpisov fakulty vymenovala predsedníčku volebnej komisie Mgr. Luciu Berdisovú, PhD. a určila, že voľby sa uskutočnia na zasadnutí senátu fakulty 8. októbra 2015 o 9:30 v miestnosti Collegium novum. Ďalšími členmi volebnej komisie sú Mgr. Marek Káčer, PhD., Bc. Dominika Kučerová, Bc. Mgr. Peter Mach, PhD. a JUDr. Marianna Novotná, PhD.

Právo navrhovať kandidáta na funkciu dekana majú v zmysle Štatútu fakulty členovia akademického senátu fakulty, dekan fakulty a profesori fakulty, ktorí sú členmi akademickej obce. Návrh na kandidáta na dekana fakulty sa podáva písomne tak, aby bol doručený najneskôr 7 dní pred konaním voľby k rukám predsedníčky volebnej komisie, prostredníctvom sekretárky senátu fakulty Jarmily Hercegovej. Návrh na kandidáta musí byť doručený najneskôr dňa 1. októbra 2015 počas úradných hodín 8:00-15:00. K návrhu sa pripája písomný súhlas navrhovaného kandidáta a stručný profesijný životopis.

Zdroj: PF TU
Ilustračné foto: najprávo.sk

Ohodnoťte článok
Hlasovalo: 979

Nový príspevok

PoUtStŠtPiSoNe
: