Piatok, 19. apríl 2024 | meniny má Jela , zajtra Marcel
Predplatné
Piatok, 19. apríl 2024 | meniny má Jela , zajtra Marcel
TlačPoštaZväčšiZmenši

Právna zodpovednosť pri poskytovaní zdravotnej starostlivosti – Pozvánka na Právny Seminár Medius

PR • 25.6. 2015, 16:44

Komora pre medicínske právo - MEDIUS Vás pozýva na Právny Seminár Medius, tentokrát na tému: Právna zodpovednosť pri poskytovaní zdravotnej starostlivosti.

Seminár sa uskutoční 24. júna 2015 v Bratislave, v hoteli Chopin na Galvaniho ul. 28, v konferenčnej miestnosti Allegro, v čase od 15:00 do 18:00.

Je určený predovšetkým advokátom a právnikom ústavných zdravotníckych zariadení, príp. manažmentu nemocníc, ale aj zdravotníckym pracovníkom, lekárom a pacientskym organizáciám.

Príďte si vypočuť atraktívne prednášky v prevedení autorov 1.Komentára k zákonu o zdravotnej starostlivosti, ktorí sa dlhodobo venujú medicínskemu právu. Okrem nich budú mať na seminári zastúpenie aj nemocniční právnici. Seminár bude zameraný najmä na pacientske kauzy. Kauzy priamo z praxe budú mať za snahu poukázať na dôležitosť poznania právnej úpravy vybraných zákonov z oblasti medicínskeho práva.

Jedným z prednášajúcich je

  • JUDr. Ivan Humeník, PhD., vedúci autorského kolektívu k 1. Komentáru k zákonu o zdravotnej starostlivosti, ktorý vystúpi s témou: Toto sú pacientske kauzy Slovenska: vybrané situácie zodpovednosti poskytovateľa pri poskytovaní zdravotnej starostlivosti.
  • JUDr. Tomáš Husovský sa bude v prednáške venovať premlčaniu nárokov v medicínskych sporoch a 
  • JUDr. Dušan Podolský, ako zástupca nemocničných právnikov, odprednáša na tému: Skúsenosti nemocničného právnika pririešení zodpovednostných situácií v medicínskom prostredí.

Zároveň si na seminári budete môcť zakúpiť 1. Komentár k zákonu o zdravotnej starostlivosti v zľave.

Nepreváhajte príležitosť zúčastniť sa Právneho Semináru Medius. ZAREGISTRUJTE SA TU.

Tešíme sa Vás!

Komora pre medicínske právo - MEDIUS

Ohodnoťte článok
Hlasovalo: 1831

Nový príspevok

PoUtStŠtPiSoNe
: