Piatok, 26. apríl 2024 | meniny má Jaroslava , zajtra Jaroslav
Svetový deň duševného vlastníctva
Predplatné
Piatok, 26. apríl 2024 | meniny má Jaroslava , zajtra Jaroslav
Svetový deň duševného vlastníctva
TlačPoštaZväčšiZmenši

Uskutoční sa tretí ročník Memoriálu Milana Hanzela

najpravo.sk • 6.11. 2011, 15:52

Učená právnická spoločnosť spoločne s Generálnou prokuratúrou Slovenskej republiky a so súhlasom pani Idy Hanzelovej sa rozhodli zorganizovať III. ročník Memoriálu Milana Hanzela - právnického futsalového turnaja, ktorý sa uskutoční v termíne 17. novembra 2011 v Bratislave v Športovej hale Pasienky.

Okrem zástupcov právnických povolaní sa na podujatí zúčastnia osobní priatelia a kolegovia Milana Hanzela, aby si spoločne pripomenuli pamiatku tohto vzácneho človeka.

Na podujatí by sa tento rok mali zúčastniť družstvá z Maďarskej republiky pod hlavičkou Generálnej prokuratúry Maďarskej republiky, ktorí predbežne neoficiálne potvrdili záujem o účasť a po prvýkrát aj zástupcovia Najvyššieho štátneho zastupiteľstva Českej republiky. Do súťaže sa prihlásilo celkovo 8 družstiev.

Generálna prokuratúra SR a Učená právnická spoločnosť pozývajú na túto akciu zástupcov právnických povolaní, osobných priateľov a kolegov Milana Hanzela.

Milan Hanzel pracoval na Právnickej fakulte Univerzity Komenského v Bratislave, bol sudcom Vojenského súdu v Bratislave, neskôr predsedom Vyššieho vojenského súdu v Trenčíne, v roku 1994 vykonával funkciu ministra spravodlivosti a od roku 1999 funkciu Generálneho prokurátora Slovenskej republiky. Milan Hanzel tragicky zahynul vo veku 61 rokov dňa 22. novembra 2008 pri pílení dreva v lese pri Obci Bodíky.

 JUDr. Milan Hanzel 

Bližšie informácie o podujatí si môžete pozrieť na stránke Učenej právnickej spoločnosti (KLIKNITE).

Zdroj: www.genpro.gov.sk, www.ucps.sk, www.osobnosti.sk
Ilustračné foto: www.ucps.sk (So súhlasom Učenej právnickej spoločnosti)

Ohodnoťte článok
Hlasovalo: 1126

Nový príspevok

Nové v judikatúre

Hľadať všade
PoUtStŠtPiSoNe
: