Sobota, 20. apríl 2024 | meniny má Marcel , zajtra Ervín
Predplatné
Sobota, 20. apríl 2024 | meniny má Marcel , zajtra Ervín
TlačPoštaZväčšiZmenši

Minister odovzdal Cenu Karola Planka za rok 2011

najpravo.sk • 15.6. 2012, 09:24

Minister spravodlivosti Tomáš Borec včera na Ministerstve spravodlivosti SR odovzdal literárnu Cenu Karola Planka za rok 2011. Ide o verejné ocenenie autorov príspevkov uverejnených v časopise Justičná revue, ktoré priniesli nové a podnetné pohľady na právnu prax. V už dvanástom ročníku odovzdávania tohto verejného ocenenia sa redakčná rada časopisu Justičná revue rozhodla udeliť Cenu Karola Planka JUDr. Tomášovi Ľalíkovi, PhD. a z radov študentov Jaroslavovi Čollákovi.

Cena Karola Planka bola ustanovená rozhodnutím redakčnej rady časopisu Justičná revue, ako spôsob verejného ocenenia autora, ktorý publikuje v tomto časopise. Cenou sa oceňuje autor za príspevok, prípadne cyklus príspevkov, uverejnených v časopise Justičná revue, ktorý priniesol v ostatnom uzavretom ročníku nové a zároveň podnetné pohľady na právnu prax.

Redakčná rada časopisu Justičná revue rozhodla udeliť Cenu Karola Planka pánovi JUDr. Tomášovi Ľalíkovi, PhD. za článok „Politika a aktivizmus na ústavnom súde" – uverejnený v Justičnej revue číslo 5/2011.

Z radov študentov bola Cena Karola Planka udelená Jaroslavovi Čollákovi za súbor článkov: „Profesionálna športová činnosť: súčasnosť a možné trendy jej vývoja" – uverejnené v Justičnej revue číslo 10/2011 a „Zodpovednosť športovca za (ne)úmyselné ublíženie na zdraví" – uverejnené v Justičnej revue číslo 11/2011.

Zdroj: MS SR
Ilustračné foto: stock.xchng

Ohodnoťte článok
Hlasovalo: 1450
PoUtStŠtPiSoNe
: