Piatok, 19. apríl 2024 | meniny má Jela , zajtra Marcel
Predplatné
Piatok, 19. apríl 2024 | meniny má Jela , zajtra Marcel
TlačPoštaZväčšiZmenši

Chod súdov sa vracia do bežného režimu

najpravo.sk • 29.5. 2020, 17:35

S predsedami krajských súdov sa ministerka spravodlivosti Mária Kolíková na včerajšej “videoporade” dohodla, že vzhľadom na uvoľňujúce sa opatrenia v súvislosti s koronavírusom, bude od 1. júna opäť zabezpečený chod všetkých súdov v rovnakom režime ako pred koronakrízou.

Znamená to aj opätovné štandardné otvorenie podateľní, informačných centier na súdoch ako aj poskytovanie všetkých ostatných služieb. Rovnako budú sprístupnené aj pojednávania pre verejnosť, avšak pri dodržaní potrebných epidemiologických opatrení.

Rovnako aj Centrum právnej pomoci bude od 1. júna 2020 otvorené už takmer v bežnom režime. Na konzultáciu sa môžete objednať osobne, cez tel. č. 0650 105 100 alebo cez web na tomto odkaze: https://www.centrumpravnejpomoci.sk/rezervacia-terminu . Pri osobnom kontakte je stále nevyhnutné nosenie rúška, dezinfekcia rúk alebo rukavice a zachovávanie odstupu 2m. V priestoroch centra sa môžu osoby zdržiavať len nevyhnutný čas a v prípade dôvodných pochybností o zdravotnom stave klienta si vyhradzujú právo odmietnuť jeho vybavenie.

Zdroj: FB MS SRFB CPP
Ilustračné foto: najprávo.sk

Ohodnoťte článok
Hlasovalo: 410

Nový príspevok

PoUtStŠtPiSoNe
: