Piatok, 19. apríl 2024 | meniny má Jela , zajtra Marcel
Predplatné
Piatok, 19. apríl 2024 | meniny má Jela , zajtra Marcel
TlačPoštaZväčšiZmenši

Prebieha konanie k menovaniu doc. Čentéša za profesora

najpravo.sk • 22.10. 2013, 06:01

Budúci týždeň sa uskutoční na pôde Právnickej fakulty Masarykovej univerzity prednáška doc. JUDr. Jozefa Čentéša, PhD. na tému Oprávnené zásahy do práva na súkromie pri odpočúvaní. Táto prednáška je organizovaná v rámci konania k menovaniu prednášajúceho za profesora.

Podľa webovej stránky Právnickej fakulty Masarykovej univerzity v súčasnosti prebieha na tejto fakulte len jediné konanie k menovaniu za profesora, a to práve konanie doc. JUDr. Jozefa Čentéša, PhD, pričom začalo v máji tohto roku. Momentálne je toto konanie v štádiu posudzovania hodnotiacou komisiou. Hodnotiacu komisiu vedie prof. JUDr. Vladimír Kratochvíl, CSc. (MU - Právnická fakulta), ďalšími členmi komisie sú doc. JUDr. Věra Kalvodová, Dr. (MU - Právnická fakulta), prof. JUDr. Pavel Šámal, Ph.D. (Nejvyšší soud ČR), prof. JUDr. Ivan Šimovček, CSc. (Trnavská univerzita v Trnave, Právnická fakulta) a doc. JUDr. Josef Kuchta, CSc. (MU - Právnická fakulta).

Doc. Čentéš momentálne pôsobí ako docent na Katedre trestného práva, kriminológie a kriminalistiky Právnickej fakulty Univerzity Komenského v Bratislave.

Zdroj: www.law.muni.cz, www.flaw.uniba.sk
Ilustračné foto: najprávo.sk 

Ohodnoťte článok
Hlasovalo: 1292

Nový príspevok

PoUtStŠtPiSoNe
: