Štvrtok, 18. apríl 2024 | meniny má Valér , zajtra Jela
Európsky deň za práva pacientov
Predplatné
Štvrtok, 18. apríl 2024 | meniny má Valér , zajtra Jela
Európsky deň za práva pacientov
TlačPoštaZväčšiZmenši

Voľné miesto na Generálnej prokuratúre

najpravo.sk • 16.5. 2012, 13:28

Generálny prokurátor Slovenskej republiky vyhlásil výberové konanie na voľné štátnozamestnanecké miesto na Generálnej prokuratúre Slovenskej republiky na funkciu hlavný radca do stálej štátnej služby v odbore štátnej služby masmediálna politika, sprístupňovanie informácií.

Kvalifikačným predpokladom je vysokoškolské vzdelanie druhého stupňa. Výberové konanie sa uskutoční: dňa 11. júna 2012 o 9.00 hod na Generálnej prokuratúre SR. Termín doručenia prihlášky je do 25. mája 2012. Na prihlášky doručené po tomto termíne ako aj na prihlášky, ku ktorým nie sú pripojené požadované doklady, sa nebude prihliadať.

Predmetom činnosti nového zamestnanca bude tvorivé spracúvanie a koordinovanie masmediálnej politiky na generálnej prokuratúre, aktívne tlmočenie politiky generálneho prokurátora. Na základe monitorovania informácií z tuzemských a zahraničných masmediálnych zdrojov príprava uceleného denného monitoringu tlače, realizácia pravidelnej analýzy tlače, rozborov vybraných informačno-tématických okruhov, spolupráca na príprave a realizácii tlačových výstupov, na základe podkladových materiálov operatívne informovanie domácich a zahraničných masmédií, účasť na vybraných podujatiach, pracovných rokovaniach a stretnutiach organizovaných Generálnou prokuratúrou SR a zabezpečenie ich potrebnej medializácie, tvorba systému bázy informačných dát prostredníctovm výpočtovej techniky, spolupráca na príprave propagačných materiálov prokuratúry, spolupráca na prezentácii prokuratúry prostredníctvom internetu.

Ďalšími požadovanými schopnosťami sú: 5 ročná prax v oblasti vzťahov s verejnosťou a prax v oblasti štátnej správy je vítaná, predchádzajúca prax hovorcu alebo zamestnanca na tlačovom útvare výhodou, znalosť oblasti pôsobnosti rezortu prokuratúry, znalosť oprávnení rezortu prokuratúry v trestnej a netrestnej oblasti, znalosť činnosti tlačového oddelenia vítaná, aktívna znalosť anglického jazyka výhodou, výborné komunikačné a organizačné schopnosti, výborná znalosť pravopisu slovenského jazyka, schopnosť zvládať vysoké pracovné zaťaženie, vysoká miera interaktívnej kominikácie a asertívnych postojov, zodpovednosť, samostanosť, spoľahlivosť, časová a miestna flexibilita, výborná znalosť práce s PC : Microsoft Word - pokročilý, Microsoft Excel - pokročilý, Microsoft PowerPoint - pokročilý, Lotus Notes, znalosť internetového prostredia.

Zdroj: Generálna prokuratúra SR
Ilustračné foto: stock.xchng 

Ohodnoťte článok
Hlasovalo: 1538

Nový príspevok

PoUtStŠtPiSoNe
: