Piatok, 19. apríl 2024 | meniny má Jela , zajtra Marcel
Predplatné
Piatok, 19. apríl 2024 | meniny má Jela , zajtra Marcel
TlačPoštaZväčšiZmenši

Vianočná súťaž portálu najprávo.sk 2014

najpravo.sk • 11.12. 2014, 18:26

Dňa 11. 12. 2014 doplnené o mená výhercov súťaže.

Letné dovolenky máme mnohí ešte v čerstvej pamäti a už sa nám opäť blížia najkrajšie sviatky v roku. Portál najprávo.sk v spolupráci s vydavateľstvom Wolters Kluwer pri príležitosti nadchádzajúcich vianočných sviatkov pripravili pre vás opäť každoročnú veľkú vianočnú súťaž. Stačí zodpovedať súťažné otázky, vyplniť súťažný formulár a ste v hre. Súťaž prebieha od 20. 11. 2014 do 10. 12. 2014.

O čo hráme?

1x Smartfón Nokia Lumia 630

Nokia Lumia 630 sa pýši nádherným 4,5" displejom a vstavaným štvorjadrovým procesorom, vďaka ktorému prináša bleskurýchle reakcie a úžasný pocit z práce (ale istotne aj zábavy). Túto cenu v hodnote 130 eur do súťaže venovalo Občianske združenie najprávo.sk.

1x Rozsiahly komentár k Zákonníku práce

Kolektív autorov Vojtech Tkáč, Ondrej Matejka, Dagmara Friedmannová a Branislav Masár sú podpísaní pod podrobným aktuálnym komentárom k Zákonníku práce. Túto hodnotnú publikáciu, ktorá je cennou pomôckou pre každého právnika, podnikateľa či študenta práva, v hodnote 60 eur venovalo do súťaže vydavateľstvo Wolters Kluwer.

1x Zákon o rodine s komentárom

Druhé, prepracované a doplnené vydanie obľúbeného komentára k Zákonu o rodine s rozsahom 650 strán z pera autorov Edmunda Horvátha a Erika Vargu v hodnote 35 eur vám venuje vydavateľstvo Wolters Kluwer.

1x Zákon o znalcoch, tlmočníkoch a prekladateľoch s komentárom

Cieľom tohto komentára, ktorý opustil brány tlačiarne len pred pár týždňami je vyčerpávajúcim spôsobom poskytnúť podrobnú analýzu ustanovení zákona č. 382/2004 Z. z. a priblížiť čitateľovi užitočné poznatky z aplikačnej praxe spoluautorov. Cenu v hodnote 35 eur venovalo vydavateľstvo Wolters Kluwer.

1x knižná novinka: Zákon o správcoch s komentárom

Knižnicu jedného z vás môže obohatiť aktuálna publikácia, ktorá v jednom „balení“ prináša hneď dva komentáre, a to k zákonu č. 8/2005 Z. z. o správcoch v znení neskorších predpisov a k vyhláške č. 665/2005 Z. z., ktorou sa vykonávajú niektoré ustanovenia zákona č. 7/2005 Z. z. o konkurze a reštrukturalizácii. Cenu v hodnote 23 eur venovalo vydavateľstvo Wolters Kluwer.

1x Balík publikácií z obľúbenej edície výberov judikatúry

Edíciu výberov judikatúry netreba zrejme predstavovať žiadnemu právnikovi ani študentovi práva. Na hodnotné "prírastky" v tejto edícii pravidelne upozorňujeme našich čitateľov v našich anotáciách a recenziách. Balík vybraných publikácií z tejto edície získa jeden z vyžrebovaných účastníkov. Cenu v hodnote 80 eur venovalo vydavateľstvo Wolters Kluwer.

3x Polročný prístup k Právnemu spravodajcovi

Portál ePredpisy.sk sa na dennej báze venuje sledovaniu legislatívneho procesu v rámci slovenského legislatívneho konania. Trom z vyžrebovaných účastníkov súťaže venuje vydavateľstvo Wolters Kluwer polročný prístup k Právnemu spravodajcovi, modul NORMAL v hodnote 90 eur.

3x polročný prístup k platenému obsahu na Zbierka.sk

Zbierka.sk okrem bezplatného obsahu ponúka v základnom spoplatnenom balíčku možnosť prezerať plné znenie predpisov zbierky zákonov a finančného spravodajcu vrátane vzťahov a časových rezov. Vydavateľstvo Wolters Kluwer venuje trom z vás polročný prístup v hodnote 50 eur.

3x právnická publikácia s venovaním autora

Viacerí autori hodnotných právnických publikácií sú zároveň aktívnymi spolupracovníkmi portálu najprávo.sk. Trom z vás radi zabezpečíme ich knižky venované priamo vám od ich autorov. Túto cenu venuje Občianske združenie najprávo.sk a vydavateľstvo Wolters Kluwer.

5x balíček prezentačných predmetov vydavateľstva Wolters Kluwer

Balíček praktických prezentačných predmetov, v ktorom určite nebude chýbať prehľadný diár na rok 2015 venuje vydavateľstvo Wolters Kluwer piatim z vás.

3x balíček prezentačných predmetov portálu najprávo.sk

Z bohatej ponuky prezentačných predmetov portálu najprávo.sk urobíme tri pekné balíčky, ktoré trom z vás, dúfame, spríjemnia vianočné sviatky :-)

 

Súťažné otázky

Ceny sme si predstavili, už si musíme len povedať, čo je potrebné urobiť pre zaradenie do žrebovania. Nuž, nebude to určite "zadarmo". Pre zaradenie do žrebovania je potrebné počas trvania súťaže správne zodpovedať na nasledové otázky a odpovede na ne vpísať do nižšie zobrazeného formulára.

1. Napíšte nám názvy aspoň troch portálov, ktoré sa nachádzajú v portfóliu online produktov vydavateľstva Wolters Kluwer.

2. Napíšte nám mená vedúcich autorských kolektívov učebných textov Praktikum z trestného práva procesného (vyd. 11/2014) a Praktikum z trestného práva hmotného (vyd. 10/2014) vydaných vydavateľstvom Wolters Kluwer.

3. Nachádza sa medzi judikátmi z oblasti Exekúcie a výkonu rozhodnutia na portáli najprávo.sk viac ako 90 judikátov?

 

Ešte nie ste našimi fanúšikmi na sociálnej sieti Facebook? Urýchlene tento nedostatok napravte a dostanete sa k aktuálnym informáciám z oblasti práva ako prví. Našu fan page nájdete po kliku na logo:

Fan page najpravo.sk

Výhercovia Vianočnej súťaže portálu najprávo.sk a vydavateľstva Wolters Kluwer 2014

1x Smartfón Nokia Lumia 630

Ladislav Sz., Banská Bystrica

1x Rozsiahly komentár k Zákonníku práce

Ľuboš F., Bardejov

1x Zákon o rodine s komentárom

Zuzana P., Ružomberok

1x Zákon o znalcoch, tlmočníkoch a prekladateľoch s komentárom

Ivana M., Hurbanovo

1x knižná novinka: Zákon o správcoch s komentárom

Michal P., Nové Mesto nad Váhom

1x Balík publikácií z obľúbenej edície výberov judikatúry

Ľudmila H., Nová Baňa

3x Polročný prístup k Právnemu spravodajcovi

Barbora D., Trnava

Martin Č., Bratislava

Karol P., Poprad

3x polročný prístup k platenému obsahu na Zbierka.sk

Tatiana O., Čadca

Maroš M., Košice

Lukáš Sch., Voderady

3x právnická publikácia s venovaním autora

Lucia K., Košice

Božena C., Michalovce

Alexandra S., Bratislava

5x balíček prezentačných predmetov vydavateľstva Wolters Kluwer

Martin H., Martin

Ivan Š., Prešov

Katarína M., Kočovce

Adam K., Nová Ves nad Žitavou

Štefan P., Veľký Slavkov

3x balíček prezentačných predmetov portálu najprávo.sk

Dušan Ď., Zvolen

Katarína Š., Nitra

Stanislav M., Nitra

Ohodnoťte článok
Hlasovalo: 1455
PoUtStŠtPiSoNe
: