Štvrtok, 18. apríl 2024 | meniny má Valér , zajtra Jela
Európsky deň za práva pacientov
Predplatné
Štvrtok, 18. apríl 2024 | meniny má Valér , zajtra Jela
Európsky deň za práva pacientov
TlačPoštaZväčšiZmenši

Vianočná súťaž portálu najprávo.sk 2013

najpravo.sk • 21.1. 2014, 17:32

Už len mesiac nás delí od najkrajších sviatkov v roku. Za celoročnú priazeň portálu najprávo.sk vás opäť veľmi radi obdarujeme skvelými cenami, ktoré sa vám budeme snažiť doručiť ešte do Vianoc. Vyskúšajte šťastie a obdarujte seba alebo svojich blízkych.

Tohtoročnú vianočnú súťaž portálu najprávo.sk vám prináša vydavateľstvo IURA EDITION, spol. s r. o., ktoré je:

  • prevádzkovateľom siedmich komunitných internetových portálov,
  • prevádzkovateľom Automatizovaného systému právnych informácií (ASPI),
  • vydavateľ odbornej literatúry z oblasti práva, ekonomiky a vzdelávania, 
  • vydavateľ 8 odborných časopisov z oblasti práva, ekonomiky a vzdelávania,
  •  organizátorom odborných seminárov prednášaných skúsenými odborníkmi z praxe a
  • prevádzkovateľom portálu s informáciami zo Zbierky zákonov a vestníkov ministerstiev Slovenskej republiky so vždy aktuálnymi notifikáciami o novej čiastke Zbierky zákonov (www.zbierka.sk).  a
  • prevádzkovateľom portálu s pravidelnými aktuálnymi informáciami o legislatíve prostredníctvom elektronického newslettera (www.epredpisy.sk).

Čo musíte urobiť pre zaradenie do žrebovania?

1. Ako samozrejmosť berieme, že už ste v rodine našich fanúšikov na sociálnej sieti Facebook.

2. Následne zodpovedajte tri jednoduché súťažné otázky.

Súťaž prebieha od 25. novembra 2013 do 11. decembra 2013. Žrebovanie výhercov prebehne dňa 12. decembra 2013.

O čo hráme?

Retro rádio König

Portál najprávo.sk vám do súťaže venuje neskutočne skvelé a štýlové retro rádio, ktoré obzvláštni každý byt alebo kanceláriu. Nejde však len o nádherný dizajn, ale toto rádio obsahuje výnimočne citlivý prijímač, ktorý chytí všetky vaše obľúbené stanice.

Online licencia ASPI 

ASPIAutomatizovaný systém právnych informácií je najpoužívanejší, moderný a komplexný systém poskytujúci užívateľovi rýchlu orientáciu pri práci s právnymi normami. Dôraz je kladený na správne vzťahy medzi jednotlivými predpismi a na doplnenie informácií o relevantnú literatúru a judikatúru. Vydavateľstvo IURA EDITION venovalo do súťaže jednu online licenciu ASPI.

Predplatné časopisu Zo súdnej praxe

Časopis ZO SÚDNEJ PRAXE si v priebehu svojej existencie našiel pevné miesto na trhu odborných periodík svojho zamerania. Jeho opodstatnenie dokumentuje pretrvávajúci záujem o jeho odber, čo jeho tvorcov podnecuje k intenzívnym snahám o jeho skvalitňovanie. Vydavateľstvo IURA EDITON venovalo do súťaže ročné predplatné tohto odborného časopisu. 

Predplatné časopisu Dane a účtovníctvo v praxi

Časopis Dane a účtovníctvo v praxi je odborný mesačník plný informácií z oblasti daní, práva, účtovníctva a miezd, ktorý prináša odborné články s praktickými príkladmi na aktuálne témy z oblasti účtovníctva, daní, práva a miezd podnikateľských subjektov, informácie o legislatívnych zmenách a všetkých súvisiacich novinkách ako aj vybrané otázky čitateľov z praxe. Vydavateľstvo IURA EDITION venovalo do súťaže ročné predplatné tohto odborného časopisu.

3x knižné tituly podľa vlastného výberu v hodnote 40 eur s DPH.

Cieľom knižných titulov vydavateľstva IURA EDITION je zastrešiť všetky oblasti práva tak, aby poskytli odborné informácie na čo najvyššej úrovni. Vydáva odborné komentáre, publikácie zaoberajúce sa rozhodovacou činnosťou súdov, monografie venujúce sa špecifickým právnym témam, ako aj vysokoškolské učebnice – určené nielen pre študentov právnických fakúlt. Trom z vás venuje vydavateľstvo IURA EDITION voucher na nákup literatúry v e-shope do výšky 40 eur." 

Balíček darčekových predmetov portálu najprávo.sk

Vieme, že portál najprávo.sk sa stal každodennou súčasťou profesijného života mnohých z vás, preto radi venujeme jednému z vás kompletné "najprávo.sk vybavenie" obsahujúce perá, usb flash disk, tričká či iné skvelé a štýlové veci. Už nikto nebude pochybovať, že ste členom rodiny najprávo.sk :-)

Súťažné otázky

1. Koľko judikátov obsahuje Automatizovaný systém právnych informácií?

2. Ktorý portál ponúka najrýchlejší prístup k právnym predpisom z vašej kancelárie či priamo z domu?

3. Privíta portál najprávo.sk počas mesiaca viac ako 130 000 návštev?

Odpovede na jednotlivé otázky zadajte do formulára, ktorý vidíte nižšie a zároveň môžete pripísať, ktorá cena alebo ceny by vás v prípade výhry najviac potešili.

Ohodnoťte článok
Hlasovalo: 1269
PoUtStŠtPiSoNe
: