Štvrtok, 18. apríl 2024 | meniny má Valér , zajtra Jela
Európsky deň za práva pacientov
Predplatné
Štvrtok, 18. apríl 2024 | meniny má Valér , zajtra Jela
Európsky deň za práva pacientov
TlačPoštaZväčšiZmenši

Zborník z medzinárodnej vedeckej konferencie „Bratislavské právnické fórum 2015“

Daniela Čičkánová • 22.2. 2016, 18:39

Dňa 9. a 10. októbra 2015 sa na pôde Právnickej fakulty Univerzity Komenského v Bratislave uskutočnil druhý ročník úspešnej medzinárodnej vedeckej konferencie Bratislavské právnické fórum 2015, ktorú usporiadala Právnická fakulta Univerzity Komenského v Bratislave v spolupráci s Európskym združením študentov práva (ELSA) v Bratislave a s Národnou radou Slovenskej republiky za podpory množstva partnerov, medzi ktorých patril aj portál najprávo.sk.

Vedecká konferencia bola organizovaná pri príležitosti 105. výročia narodenia jednej z najvýznamnejších osobností slovenského práva a slovenskej právnej vedy prof. JUDr. Štefana Lubyho, DrSc., ktorý pôsobil na Právnickej fakulte UK v Bratislave a je autorom mnohých nadčasových právnych myšlienok. Ústrednou témou tohtoročnej konferencie bola téma „Právne a spoločenské nástroje na efektívnejšie a dôveryhodnejšie súdnictvo.“

Konferencie sa zúčastnili desiatky odborníkov z celého sveta, pričom rokovali v 12 sekciách na množstvo aktuálnych právnych tém (http://lawconference.sk/bpf/_index.php?page=4).

S radosťou oznamujeme, že z uvedenej konferencie bol publikovaný zborník, ktorý je dostupný na oficiálnej webovej stránke konferencie (http://lawconference.sk/bpf/_index.php?page=10).

Autor: Mgr. Daniela Čičkánová, PhD.

Ohodnoťte článok
Hlasovalo: 1575

Nový príspevok

PoUtStŠtPiSoNe
: