Sobota, 20. apríl 2024 | meniny má Marcel , zajtra Ervín
Predplatné
Sobota, 20. apríl 2024 | meniny má Marcel , zajtra Ervín
TlačPoštaZväčšiZmenši

Výhercovia Vianočnej súťaže portálu najprávo.sk 2013

najpravo.sk • 21.1. 2014, 17:32

Ani sme sa nenazdali a za pár dní tu máme vianočné sviatky. Tohtoročnú vianočnú súťaž portálu najprávo.sk si nechal ujsť len málokto z vás, pravdepodobne kvôli mimoriadne hodnotným cenám, ktoré do súťaže poskytli Občianske združenie najprávo.sk a vydavateľstvo IURA EDITION, spol. s r. o.

Súťaž prebiehala od 25. novembra 2013 do 11. decembra 2013 a žrebovanie výhercov prebehlo 12. decembra. Komuže teda spestríme tohtoročné Vianoce?

 

Výhercovia Vianočnej súťaže portálu najprávo.sk 2013

Retro rádio König

Portál najprávo.sk do súťaže venoval neskutočne skvelé a štýlové retro rádio, ktoré obzvláštni každý byt alebo kanceláriu. Nejde však len o nádherný dizajn, ale toto rádio obsahuje výnimočne citlivý prijímač, ktorý chytí všetky vaše obľúbené stanice.

Výherkyňa: Veronika Balintová

Online licencia ASPI 

ASPIAutomatizovaný systém právnych informácií je najpoužívanejší, moderný a komplexný systém poskytujúci užívateľovi rýchlu orientáciu pri práci s právnymi normami. Dôraz je kladený na správne vzťahy medzi jednotlivými predpismi a na doplnenie informácií o relevantnú literatúru a judikatúru. Vydavateľstvo IURA EDITION venovalo do súťaže jednu online licenciu ASPI.

Výherkyňa: Miriama Todáková

Predplatné časopisu Zo súdnej praxe

Časopis ZO SÚDNEJ PRAXE si v priebehu svojej existencie našiel pevné miesto na trhu odborných periodík svojho zamerania. Jeho opodstatnenie dokumentuje pretrvávajúci záujem o jeho odber, čo jeho tvorcov podnecuje k intenzívnym snahám o jeho skvalitňovanie. Vydavateľstvo IURA EDITON venovalo do súťaže ročné predplatné tohto odborného časopisu. 

Výherca: Marek Péli

Predplatné časopisu Dane a účtovníctvo v praxi

Časopis Dane a účtovníctvo v praxi je odborný mesačník plný informácií z oblasti daní, práva, účtovníctva a miezd, ktorý prináša odborné články s praktickými príkladmi na aktuálne témy z oblasti účtovníctva, daní, práva a miezd podnikateľských subjektov, informácie o legislatívnych zmenách a všetkých súvisiacich novinkách ako aj vybrané otázky čitateľov z praxe. Vydavateľstvo IURA EDITION venovalo do súťaže ročné predplatné tohto odborného časopisu.

Výherkyňa: Nora Bugárová

3x knižné tituly podľa vlastného výberu v hodnote 40 eur s DPH.

Cieľom knižných titulov vydavateľstva IURA EDITION je zastrešiť všetky oblasti práva tak, aby poskytli odborné informácie na čo najvyššej úrovni. Vydáva odborné komentáre, publikácie zaoberajúce sa rozhodovacou činnosťou súdov, monografie venujúce sa špecifickým právnym témam, ako aj vysokoškolské učebnice – určené nielen pre študentov právnických fakúlt. Trom z vás venuje vydavateľstvo IURA EDITION voucher na nákup literatúry v e-shope do výšky 40 eur. 

Výhercovia: Tatiana Ondrašinová, Katarína Šutková a Lenka Rolínová

Balíček darčekových predmetov portálu najprávo.sk

Vieme, že portál najprávo.sk sa stal každodennou súčasťou profesijného života mnohých z vás, preto radi venujeme jednému z vás kompletné "najprávo.sk vybavenie" obsahujúce perá, usb flash disk, tričká či iné skvelé a štýlové veci. Už nikto nebude pochybovať, že ste členom rodiny najprávo.sk :-)

Výherca: Rado Lupták

 

Výhercom srdečne gratulujeme! Nuž a ako mali znieť správne odpovede? 

1. Koľko judikátov obsahuje Automatizovaný systém právnych informácií? 

Automatizovaný systém právnych informácií (ASPI) obsahuje viac ako 750 000 judikátov! Nepochybne aj preto je najpoužívanejším moderným a komplexným systémom.

2. Ktorý portál ponúka najrýchlejší prístup k právnym predpisom z vašej kancelárie či priamo z domu? 

Najrýchlejší prístup k právnym predpisom z vašej kancelárie či priamo z domu ponúka portál Zbierka.sk.

3. Privíta portál najprávo.sk počas mesiaca viac ako 130 000 návštev? 

Portál najprávo.sk rastie z mesiaca na mesiac a v súčasnosti už počas mesiaca privíta skoro 150 000 návštev, takže odpoveď mala znieť ÁNO!  Do žrebovania sme však zaradili aj tých súťažiacich, ktorí neverili v taký rast návštevnosti portálu najprávo.sk. 

Návštevnosť portálu najprávo.sk (nov-dec.2013)


Ohodnoťte článok
Hlasovalo: 962
PoUtStŠtPiSoNe
: