Štvrtok, 25. apríl 2024 | meniny má Marek , zajtra Jaroslava
Predplatné
Štvrtok, 25. apríl 2024 | meniny má Marek , zajtra Jaroslava
TlačPoštaZväčšiZmenši

Súdy v Bratislave a Zvolene majú nové vedenie

najpravo.sk • 1.10. 2013, 11:52

Minister spravodlivosti Tomáš Borec vymenoval do funkcie novú predsedníčku Okresného súdu Bratislava I. JUDr. Evu Fulcovú. Výberové konanie úspešne absolvovala dňa 8. augusta. JUDr. Fulcová doposiaľ pôsobila ako sudkyňa Okresného súdu Bratislava III, od roku 2012 je členkou Súdnej rady Slovenskej republiky.

Okresný súd Bratislava I. je ako okresný súd v sídle kraja špecifický nielen vysokým nápadom vecí, ale aj náročnosťou agendy. „Preto od novej predsedníčky očakávam maximálne profesionálne vedenie a zlepšenie činnosti tohto dôležitého súdu," povedal minister Borec.

Novú predsedníčku má od septembra aj Okresný súd Zvolen, na ktorého čelo bola ministrom Borecom vymenovaná JUDr. Adriána Považanová. Súdna rada Slovenskej republiky na svojom poslednom zasadnutí preložila JUDr. Adriánu Považanovú, ktorá bola doteraz sudkyňou Okresného súdu Partizánske, na výkon funkcie sudcu na Okresný súd Zvolen, pričom zároveň zobrala na vedomie jej vymenovanie do funkcie predsedníčky Okresného súdu Zvolen.

Zdroj: MS SR, Súdna rada SR
Ilustračné foto OS Zvolen: najprávo.sk 

Ohodnoťte článok
Hlasovalo: 1085

Nový príspevok

Nové v judikatúre

Hľadať všade
PoUtStŠtPiSoNe
: