Piatok, 19. apríl 2024 | meniny má Jela , zajtra Marcel
Predplatné
Piatok, 19. apríl 2024 | meniny má Jela , zajtra Marcel
TlačPoštaZväčšiZmenši

Šťastné a veselé praje najprávo.sk

najpravo.sk • 20.12. 2012, 18:48

 

 

 

 

 

Redakcia právneho portálu najprávo.sk praje všetkým čitateľom a priaznivcom príjemné prežitie vianočných sviatkov, pevné zdravie a právnu istotu v novom roku 2013.

 

Portál najpravo.sk začal svoju činnosť vo februári 2011. Odvtedy každý deň prináša bezplatne informácie z oblasti práva, judikatúru, vzory podaní, rady a zákony pre každého. Cieľom portálu je zvyšovanie právneho vedomia občanov prostredníctvom neustálej bezplatnej a každému prístupnej informačnej činnosti, zlepšovaním znalosti o právnej úprave, právach a povinnostiach vyplývajúcich z právnej úpravy prispievať k zvyšovaniu vymožiteľnosti práva na Slovensku a výberom, spracovávaním a kategorizáciou verejne prístupných súdnych rozhodnutí sa snažiť o zvyšovanie právnej istoty občanov.

Od svojho spustenia má portál celkovo 1,3 milióna návštev, aktuálne zhruba 70 tisíc návštevníkov mesačne, ktorí si prezrú skoro 300 tisíc stránok portálu, má svoju stabilnú základňu fanúšikov na sociálnej sieti facebook, zorganizoval pre širokú verejnosť viacero súťaží a tematických akcií, bol mediálnym partnerom viacerých odborných seminárov a jeho odbornú úroveň garantujú desiatky skúsených spolupracovníkov a prispievateľov. 

V okolí nášho sídla

V okolí nášho sídla

Ohodnoťte článok
Hlasovalo: 5159

Nový príspevok

PoUtStŠtPiSoNe
: