Streda, 24. apríl 2024 | meniny má Juraj , zajtra Marek
Predplatné
Streda, 24. apríl 2024 | meniny má Juraj , zajtra Marek
TlačPoštaZväčšiZmenši

Portál Najprávo má nový cenník reklamy (2011)

Admin 3 • 15.3. 2024, 08:42

Na poslednom valnom zhromaždení OZ najprávo.sk bol schválený najnovší cenník reklamy na portáli www.najpravo.sk.

Občianske združenie najprávo.sk ako prevádzkovateľ portálu www.najpravo.sk potrebuje príjmy na dosahovanie vytýčených cieľov spočívajúcich v zlepšovaní právneho vedomia, zlepšovaní bezplatnej dostupnosti zákonov či judikátov pre širokú verejnosť. či poukazovanie na aktuálne problémy v legislatíve či justícii a podávaní pripomienok k legislatívnym návrhom.

Našimi návštevníkmi sú nielen právnici, teda advokáti, vyšší súdni úradníci či sudcovia, ale aj podnikatelia hľadajúci vzory podaní či rôzne zákony, študenti a budúci študenti práva a obdobných spoločenskovedných odborov a aj široká verejnosť hľadajúca odpovede na svoje právne problémy. 

Okrem klasickej bannerovej reklamy, ktorá je prevádzková systémom od spoločnosti Nuwara DATA, ponúkame možnosť PR článkov, v ktorých môžte predstaviť vaše produkty, možnosť zaradenia do našich katalógov advokátov, exekútorov, mediátorov s možnosťou vložiť mapu, gps súradnice, ľubovoľnú prezentáciu vašej kancelárie či fotogalériu.

Keďže nie sme podnikateľský subjekt, naše ceny sú len zlomkom cien, ktoré požadujú za reklamný priestor porovnateľné weby.  

Cenník reklamy zašleme záujemcom na požiadanie.

Kontakt: redakcia@najpravo.sk 

Ohodnoťte článok
Hlasovalo: 1106

Nové v judikatúre

Hľadať všade
PoUtStŠtPiSoNe
: