Štvrtok, 25. apríl 2024 | meniny má Marek , zajtra Jaroslava
Predplatné
Štvrtok, 25. apríl 2024 | meniny má Marek , zajtra Jaroslava
TlačPoštaZväčšiZmenši

Naša cool letná súťaž je predĺžená do 10. augusta

Admin 3 • 31.7. 2011, 17:30

Od 5. júla 2011 prebieha na našom portáli cool súťaž o 10 skvelých letných tričiek s logom portálu najprávo.sk, ktoré už môžete vidieť na našich priaznivcoch a fanúšikoch aj v uliciach slovenských miest. Navyše jeden čitateľ získa popri tomto skvelom tričku aj právnickú knižku s vlastnoručným venovaním autora konkrétnemu výhercovi. 

Keďže každým dňom nám pribúda čitateľská základňa, ktorá už dosahuje úroveň 20 tisíc unikátnych čitateľov mesačne a tým pádom aj každodenne nové a nové odpovede do našej súťaže, rozhodli sme sa túto súťaž predĺžiť do 10. augusta 2011. Veď počasie nám aj tak neumožňuje v súčasnosti nosiť tričká a dozvedeli sme sa z dobre informovaných zdrojov, že 10. augusta 2011 sa už leto ku nám opäť vráti. Ak by sa leto nevrátilo, využijeme všetky dostupné právne prostriedky ochrany nášho ústavného práva na pekné leto. 

 Náhodní okoloidúci s tričkom najprávo.sk

V rekreačnom komplexe sme stretli manželov s tričkami portálu www.najpravo.sk. Zistili sme, že láska kvitne nielen medzi nimi navzájom, ale zároveň aj k najlepšiemu právnemu portálu na Slovensku.  

 

Na križovatke

Na križovatke v jednom okresnom meste sme stretli vodiča v tričku portálu www.najpravo.sk. Povedal nám, že sa na neho už manželka hnevá, lebo ho nechce vyzliecť zo seba už pár týždňov ani na sekundu. 

Foto: Paparazzi portálu www.najpravo.sk

Ohodnoťte článok
Hlasovalo: 1222

Nové v judikatúre

Hľadať všade
PoUtStŠtPiSoNe
: