Sobota, 20. apríl 2024 | meniny má Marcel , zajtra Ervín
Predplatné
Sobota, 20. apríl 2024 | meniny má Marcel , zajtra Ervín
TlačPoštaZväčšiZmenši

Hrežďovič zostáva na čele Slovenskej advokátskej komory

najpravo.sk • 18.6. 2013, 16:43

Staronovým predsedom Slovenskej advokátskej komory zostáva aj po aktuálnych voľbách JUDr. Ľubomír Hrežďovič. Hrežďovič sa stal predsedom komory už v apríli minulého roka, kedy bolo potrebné zvoliť nástupcu Tomáša Boreca, ktorý bol vymenovaný do funkcie ministra spravodlivosti a vzdal sa členstva v Predsedníctve SAK. Za podpredsedu komory bol vtedy zvolený aj Radoslav Procházka.

Predsedníctvo Slovenskej advokátskej komory zvolilo na svojom minulotýždňovom zasadnutí aj troch podpredsedov, a to Mgr. Viktóriu HELLENBART, doc. JUDr. Jozefa OLEJA, CSc. a Mgr.Juraja VEVERKU.

Ďalšími členmi Predsedníctva sa stali Mgr.Ivan FIAČAN, PhD., JUDr.Peter FILIP, JUDr. Ján HAVLÁT, JUDr. Ondrej MULARČÍK, JUDr. Karol ŠIŠKA, náhradníkmi sa stali JUDr. Andrea HAVELKOVÁ, Mgr. Boris DRAŠKABA a JUDr. Tomáš ILLEŠ.

Revízna komisia opätovne zvolila za svojho predsedu Mgr. Richarda KARKO. 

Slovenská advokátska komora je nezávislá samosprávna stavovská organizácia združujúca viac ako 4700 advokátov a 1700 advokátskych koncipientov. Do výlučnej kompetencie Slovenskej advokátskej komory patrí disciplinárna právomoc, ktorou vykonáva dozor nad výkonom advokátskeho povolania. 

Zdroj a foto: sak.sk

Ohodnoťte článok
Hlasovalo: 1211

Nový príspevok

PoUtStŠtPiSoNe
: