Piatok, 29. marec 2024 | meniny má Miroslav , zajtra Vieroslava
Predplatné
Piatok, 29. marec 2024 | meniny má Miroslav , zajtra Vieroslava
TlačPoštaZväčšiZmenši

CPP hľadá právnikov

najpravo.sk • 30.9. 2011, 07:01

Ak ste právnik či právnička a ste z Banskej Bystrice alebo Žiliny, zbystrite pozornosť. Centrum právnej pomoci hľadá právnikov pre kanceláriu v Banskej Bystrici a v Žiline. Podmienkami sú ukončené právnické vzdelanie druhého stupňa, znalosť práce s PC, dobré komunikačné zručnosti, samostatnosť, bezúhonnosť a sociálna empatia. Výhodou je prax v odbore.

Náplňou práce právnika Centra právnej pomoci je poskytovanie právnej pomoci, zastupovanie klientov pri súdnom riešení sporov, príprava návrhov rozhodnutí či poskytovanie individuálnych konzultácií žiadateľom o poskytnutie právnej pomoci.

Termín pre doručovanie životopisov a motivačných listov je do 10. októbra 2011. Kým kancelária v Žiline ponúka pracovný pomer na dobu neurčitú, banskobystrická kancelária ponúka pracovný pomer len na dobu určitú na zastupovanie počas rodičovskej dovolenky.

Centrum právnej pomoci je štátna rozpočtová organizácia, ktorá bola založená v roku 2006 a jej úlohou je zabezpečovanie poskytovania právnej pomoci fyzickým osobám, ktoré v dôsledku svojej materiálnej situácie nemôžu využívať právne služby na riadne uplatnenie a ochranu svojich práv.

Bližšie informácie si pozrite na stránke Centra právnej pomoci (KLIKNITE SEM).

Zdroj informácií: www.legalaid.sk
Ilustračné foto: www.sxc.hu

Ohodnoťte článok
Hlasovalo: 987

Nový príspevok

PoUtStŠtPiSoNe
: