Štvrtok, 28. marec 2024 | meniny má Soňa , zajtra Miroslav
Deň učiteľov
Predplatné
Štvrtok, 28. marec 2024 | meniny má Soňa , zajtra Miroslav
Deň učiteľov
TlačPoštaZväčšiZmenši

Zákonník práce účinný od 1. 1. 2013

najpravo.sk • 21.3. 2013, 17:23

Zákonník práce účinný od 1. 1. 2013

Edícia vydavateľstva IURA EDITION "Aktuálne právne predpisy" obsahuje okrem úplného znenia zákona a prehľadu o legislatívnych zmenách aj názvy nepomenovaných paragrafov, ktoré, pre uľahčenie orientácie čitateľa, dopĺňa redakcia. Na okraji každej strany je vyhradený tiež priestor na prípadné dopísanie poznámok čitateľa, ktoré sú v takomto druhu publikácie časté, napríklad poznámky ohľadom judikatúry či presného postupu pri aplikácii. Ide o publikáciu pre každodenné používanie, ktorá v prípade ak „sa zoderie", tak je nahradená novou, spravidla vždy aktuálnejšou, preto publikácie v edícii Aktuálne právne predpisy vydavateľstvo vždy po zásadných novelizáciách vydáva opäť v aktuálnom znení.


V právnej a podnikateľskej praxi je častokrát nevyhnutné poznať nielen aktuálny právny stav, ale aj stav pred schválenou novelou, preto edícia Aktuálne právne predpisy prehľadne zobrazuje každú zmenu. Čitateľ je upozornený pri každom ustanovení, ktoré bolo menené, uvedené je nielen nové, ale aj pôvodné znenie zákona. Vybodkované, prípadne prečiarknuté sú tie časti ustanovení, ktoré boli menené s účinnosťou od 1. januára 2013 (viď foto).

Knižka je vhodná pre každého podnikateľa, zamestnávateľa či právnika, ktorý potrebuje pracovať s aktuálnym znením zákona a zároveň mať prehľad, v ktorých ustanoveniach došlo k zmenám poslednou veľkou novelizáciou, prípadne komparovať právny stav pred a po novelizácii.

Publikácie z edície Aktuálne právne predpisy si môžete zakúpiť priamo TU. 

Ohodnoťte článok
Hlasovalo: 1333

Nový príspevok

PoUtStŠtPiSoNe
: