Piatok, 19. apríl 2024 | meniny má Jela , zajtra Marcel
Predplatné
Piatok, 19. apríl 2024 | meniny má Jela , zajtra Marcel
TlačPoštaZväčšiZmenši

Zomrel právnik Mgr. Peter Rakovský, PhD.

najpravo.sk • 23.6. 2021, 16:23

AKTUALIZOVANÉ 23.6.2021 o 16.20

Právnická fakulta Univerzity Komenského v Bratislave zverejnila na sociálnej sieti smutnú správu o úmrtí Mgr. Petra Rakovského, PhD., ktorý pôsobil na fakulte ako odborný asistent na Katedre finančného práva.

„S hlbokým zármutkom Vám oznamujeme, že vo veku 28 rokov nás dňa 21. 6. 2021 nečakane opustil náš kolega a veľmi dobrý priateľ Mgr. Peter Rakovský, PhD., ktorý bol vždy vysmiaty a dobre naladený, ktorý pôsobil na katedre Finančného práva, Právnickej fakulty Univerzity Komenského, ako odborný asistent. Česť Tvojej pamiatke, nikdy na Teba nezabudneme, Peťko!“ uviedla fakulta.

Mgr. Peter Rakovský, PhD. bol zároveň členom strany Sloboda a Solidarita, ktorá na svojom profile na sociálnej sieti uviedla:

„Dnes nás zasiahla tragická správa. Vo veku 28 rokov nás opustil člen strany a priateľ Peter Rakovský. Peter bol talentovaný právnik a pedagóg, bol aktívny a chcel zmeniť Slovensko k lepšiemu. Touto cestou chceme vyjadriť jeho najbližším, rodine, kolegom a priateľom našu úprimnú sústrasť.“

Mgr. Peter Rakovský, PhD. taktiež pôsobil ako advokátsky koncipient v advokátskej kancelárii TAX LAW, s.r.o. Táto na svojom webe v rámci jeho profilu uvádza, že Mgr. Peter Rakovský, PhD., absolvoval Právnickú fakultu Univerzity Komenského v Bratislave, kde neskôr obhájil aj dizertačnú prácu s názvom „Právne riziká zneužitia finančných operácií", v ktorej sa venoval najmä problematike zneužitia práva v oblasti daní a transferového oceňovania.

Zdroj a foto: flaw.uniba.sk, Facebook, taxlaw.sk

Ohodnoťte článok
Hlasovalo: 345
PoUtStŠtPiSoNe
: