Utorok, 16. apríl 2024 | meniny má Dana/Danica , zajtra Rudolf
Predplatné
Utorok, 16. apríl 2024 | meniny má Dana/Danica , zajtra Rudolf
TlačPoštaZväčšiZmenši

Zapoj sa do medzinárodného prieskumu kvality právnického vzdelávania!

najpravo.sk • 18.6. 2018, 16:56

Právnická fakulta UK v Bratislave a Právnická fakulta UMB v Banskej Bystrici vyzývajú študentov práva zapojiť sa do medzinárodného prieskumu kvality právnického vzdelávania, ktorý organizuje Centrum pre právnické vzdelávanie a sociálnu teóriu so sídlom vo Wroclawe v Poľsku.

„Cieľom predmetného prieskumu je získanie relevantných údajov týkajúcich sa štúdia práva, využívania rôznych didaktických metód výučby v rámci právnických fakúlt, ako aj výučby niektorých konkrétnych znalostí a problematík (napr. právna interpretácia, koncepcia právneho štátu a iné), a to všetko s dôrazom kladeným na strednú Európu.“ uvádzajú weby fakúlt.

Samotný dotazník obsahuje 37 otázok a jeho vyplnenie trvá približne 7-9 minút. Pre otvorenie dotazníka stačí kliknúť na tento link:

http://sa.uni.wroc.pl/index.php/351216/lang-sk

Vopred Vám ďakujeme za Váš čas a ochotu pri vypĺňaní dotazníka. Akékoľvek snahy o zlepšenie právnického vzdelávania bez Vašej participácie budú zložité a ťažko realizovateľné. Aj z tohto dôvodu si Vás dovoľujeme požiadať o ďalšie šírenie predmetného dotazníka. Čím viac študentov sa na ňom bude podieľať, tým lepšie a hodnovernejšie údaje získame a v konečnom dôsledku budeme môcť uskutočniť správne kroky k zlepšeniu kvality právnického vzdelávania. Ďakujeme!“ uvádza web Právnickej fakulty UMB.

Výsledky prieskumu budú prístupne širšej verejnosti a budú publikované na začiatku roka 2019 na stránke: www.clest.pl, ako aj na Facebookovej stránke Centra pre právnické vzdelávanie a sociálnu teóriu: https://www.facebook.com/pl.clest/. Veríme, že výsledky prieskumu podnietia diskusiu o kvalite súčasného právnického vzdelávania.

Zdroj: flaw.uniba.sk, prf.umb.sk
Ilustračné foto: najprávo.sk

Ohodnoťte článok
Hlasovalo: 724

Nový príspevok

Nové v judikatúre

Hľadať všade
PoUtStŠtPiSoNe
: