Štvrtok, 25. apríl 2024 | meniny má Marek , zajtra Jaroslava
Predplatné
Štvrtok, 25. apríl 2024 | meniny má Marek , zajtra Jaroslava
TlačPoštaZväčšiZmenši

Stránka Slovenskej komory mediátorov skolabovala

PR • 20.12. 2011, 08:19

Vážená redakcia a vážení návštevníci portálu najpravo.sk,

dovoľte nám poďakovať sa za „Týždeň mediácie", ktorý počnúc od 28. novembra 2011 počas siedmych dní týždňa prinášal na stránkach najväčšieho slovenského právneho portálu najpravo.sk rozhovory, články, ankety a súťaže na tému „Mediácia versus slovenské súdnictvo – vyberte si."

Ďakujeme všetkým osobám redakčného tímu a technickej podpore za pracovné nasadenie a maximálne úsilie, ktoré vynaložili v záujme poskytnúť priestor osvete mediácie v laickej i odbornej verejnosti, ktorá, ako všetko nové, pre mnohých neznáma, nevyskúšaná a nezažitá a pritom prospešná, vhodná, užitočná - potrebuje podporu. Osveta mediácii je najkratšia cesta ako verejnosť učiť používať mediáciu.

Iba sila objektívnej informácie a posilňovanie právneho vedomia ľudí o mediácii, podmieňuje možnosť osobného rozhodovania o spôsobe riešenia sporu.

Mediátori Slovenskej komory mediátorov a Asociácie mediátorov Slovenska, občianskych združení podporujúcich mediáciu sa spoločne snažili, aby mal čitateľ dostatok odborných informácií o našej „zánovnej" sedemročnej slovenskej mediácii - z rôznych uhlov jej možného vnímania, kritérií a oblastí, kde má súčasné využitie, a kde môže mať ešte širšie, početnejšie a masívnejšie, keď sa naplno a natrvalo usadí v povedomí verejnosti.

Webová stránka Slovenskej komory mediátorov, vystavená nebývalej návštevnosti verejnosti dokonca počas Týždňa mediácie kolabovala, čo sme s úsmevom a s istým zadosťučinením, že informácie o mediácii sa k verejnosti dostali a dostávajú, riešili v priebehu aktivity.

Snažili sme sa reagovať na všetky podnety, príspevky, otázky, názory, priame aj nepriame odozvy verejnosti počas „Týždňa mediácie", ďakujeme za ne, vážime si ich.

Súčasťou akcie Týždeň mediácie bolo aj odštartovanie Veľkej vianočnej súťaže na portáli najpravo.sk o hodnotné ceny, v rámci ktorej Slovenská komora mediátorov a Asociácia mediátorov Slovenska venovali hodnotnú cenu Notebook Toshiba, ktorý už má svoju šťastnú výherkyňu.

Dovoľte popriať celému redakčnému tímu najpravo.sk veľa síl v ich záslužnej sústavnej informačnej činnosti, ktorú vykonáva v záujme zvyšovania právneho vedomia občanov, zlepšovania ich znalostí o právnych predpisoch s cieľom zvýšiť ich právne istoty a vymožiteľnosť práva. Ďakujeme Vám za príležitosť podporiť mediáciu a mediačnú činnosť. Prijmite za to našu kolektívnu vďaku, vďačnosť a uznanie.

Prajeme portálu najpravo.sk ako aj všetkým čitateľom a priaznivcom portálu najpravo.sk príjemné prežitie Vianočných sviatkov a v roku 2012 pevné zdravie a samé správne rozhodnutia.

Marcela Szabóová
Slovenská komora mediátorov

Jaroslav Magura
Asociácia mediátorov Slovenska 

Ohodnoťte článok
Hlasovalo: 1120

Nový príspevok

Nové v judikatúre

Hľadať všade
PoUtStŠtPiSoNe
: